Kongeparet ferierer i dalen

Denne uka skal Kongen og Dronningen samle krefter etter en hektisk jubileumsfeiring.

Kongeparet og venner av dem skal tilbringe ei hel uke på Prinsehytta i Sikkilsdalen, får Dølen opplyst.


Vil ikkje ha steinuttak i Grindberget

Grøn lungeredning frå AP

Planutvalets vedtak om at Grindberget i Nord-Fron skal «vernast» er ikkje eit endeleg nei til grusuttak. – Men det er eit sterkt signal om at vi ikkje ønskjer det, seier Anne Kristine Lyslo og Terje Sørlie.

 

Bad og toalett

Prinsehytta er for øvrig blitt oppgradert i sommer. Det er blitt anrettet bad og toalett i hytta, noe det ikke tidligere har vært. Lokale entreprenører har utført jobben. For vel en ukes tid siden var dronningen på Prinsehytta fra en dag til  neste dag for å sjekke arbeidet med nytt bad og toalett.

Jakt til høsten

Kongeparet skal bare slappe av og gå turer i Sikkilsdalen, der de er lommekjente fra tidligere. Kongen skal for øvrig også til høsten jakte elg igjen i Sikkilsdalen. I fjor var dronninga på rypejakt i Sikkilsdalen, men det er ukjent om hun skal gjenta det i høst.Meir å lese på Dølen:
 
Blir lese nå:
 
Siste nyheter

Ekstrarute måtte bli sett inn:

Busskaos ved skulestart

River ned og bygger nytt

Utestedet Kolonialen på Vinstra skal bygges om.

River ned og bygger nytt

Utestedet Kolonialen på Vinstra skal bygges om.

Hans Mathias Ulberg er nominert til prisen Årets Midtdalsbonde

Framtidstru og lang historie

Garden Ulberg ligger idyllisk til langs baksidevegen på Hundorp. Garden er omtalt i skriftlige kilder så langt tilbake som 1370.