Arbeidsdagen fikk en uvanlig start for Kolobekken, da hun kom på jobb mandag. På kontoret hadde nemlig "snille" kolleger pakka inn hele pulten og kontorstolen i rundballplast.

Litt tid ...

Anledningen var at Kolobekken fylte 40 år 4. august!

- Ja, jeg trodde jammen jeg skulle slippe unna noe pek, sida det er så lenge sida. Men nei, da. I dag klarte de å overraske meg, ler "jubilanten, som etter en del arbeid klarte å pakke opp igjen pulten og stolen.

- Det stoppa ikke der, forteller hun.

- For under det første laget med plastikk, hadde de pakka inn alt som stod på pulten også. PC, post-it-dispenser, koppen med penner ... Du kan trygt si jeg brukte litt tid på å få av alt. Seigt var det også, så alt måtte klippes løs. Det var nummeret før ledningen til PCen gikk med også, forteller hun.

En gledesspreder

På skolen på Sør-Fron pleier de gjerne å lage noen skikkelige overraskelser til de som fyller år, og gjerne også når noen har vært borte fra jobb ei periode.

- Vi har gjort mye moro med og for hverandre, som å pakke inn en bil i gavepapir, sette en stor kamelbamse i en bil, og ha utover glitter og stæsj på arbeidspulten, sier Kolobekken, som nå fikk litt takk for sist av kollegene på Midtbygda.

- Lene er en gledesspreder, sier en av "initiativtakerne", Agnete Skattebo.

- Hun er en av dem som lett kan finne på slike hverdagsgleder, for det er det det er. Det er små overraskelser, som rett nok resulterer i litt arbeid, men som gir oss mye glede også, sier Skattebo.

- Jeg har noen morsomme kolleger, som fikk overraska meg godt i dag, konkuderer Kolobekken, som med det fikk et skikkelig grattis på etterskudd!