Posten informerer om at det nå har 300.000 pakker som venter på sin eier. Det proppfullt på Post i Butikk og Posten ber folk om å hente.

- Husk å ha med hentekode eller lapp. Når pakkene hentes raskt, får vi bedre plass. Det blir igjen lettere å finne pakker, og servicen og effektiviteten blir bedre, er anmodningen fra Posten sentralt.

Se lensmannsdansen! Gikk du glipp av at lensmannen og kollegene dansa på lørdag? Slapp av - nå kan du se videoen her.

Overfylte hyller

De som har lastet ned Postens sporingsapp kan følge pakken til den er fremme. Da kan du også få et varsel om du befinner deg i nærheten av butikken der pakken ligger, noe som kan være kjekt i en hektisk førjulstid. Post i Butikk-hyllene over hele landet er overfylte med pakker på vei til deg og meg. Og fram mot jul forventer de at det kan hope seg opp enda mer. Eva Anita Evjenth hos Post i Butikk på Sødorptunet på Vinstra ber kundene hente pakkene så snart de har mottatt varsel.

– De er i ferd med å hope seg opp hos oss og de andre Post i Butikk utleveringsplassene, og vi forventer at hyllene blir enda trangere framover mot jul. Så anmodningen er å hente pakken din så fort du bare kan, sier Evjenth til Dølen.