Restauranten, med utsikt til Feforkampens tre topper, skal servere middag til byfolket både fredag og lørdag kveld. Espen Sætha er kjøkkensjef.

- Sammen med min stab fra kjøkkenet på Sundheim har vi satt sammen en meny som vi håper vil falle i smak hos våre feststemte gjester, sier Sætha, dagen før dagen.

Premiert kjøkken

Og det er ikke hvilken som helst gjeng med kokker som skal i sving. Kjøkkenstaben på Sundheim ble i fjor premiert som landets beste institusjonskjøkken. Nå lokker de med biffaften på fredag og treretters på lørdag.

- Lørdag blir det flere både forretter, hovedretter og desserter å velge i mellom. Det meste er basert på drop in gjester, men lørdag har vi bordsetting klokken 16  - med bordbestilling via telefonen til kommunens servicetorg - fra kl 19.30 er det drop in som på fredag. Vi holder åpent til klokken 22 og har bar med alle rettigheter, forteller Sætha, som har hyret inn egen hovmester til restauranten på terassen utenfor kommunens kantine.

- Hovmesteren holder styr på serveringspersonalet, så alt skal være på skikkelig stell til vi åpner fredag kl 18.