Fra starten ved Peer Gynt kjøpesenter.

Fra starten ved Peer Gynt kjøpesenter.

Hånåhoppet opp

Kun elleve deltagere stilte til start under årets bakkeløp "Hånnåhoppet opp".

Hånåhoppløpet, som det også kalles, har i flere år vært arrangert i regi av Tormod skilag. Deltagelsen har aldri vært dåligere enn i år.

- Denne dagen kolliderte vår arrangment med mye annet som skjer i denne helga, og den labre oppslutningen er nok et resultat av det, uttalte leder av Tomod Skilag, Marit Norslien Forreløkken til Dølen rett før start.


 

Tet fra start til mål

Dette var niende gangen motbakkeløpet ble arrangert. På det meste har det vært godt over 50 som har stilt til start i løpet som går fra Sorperoa og til toppen av Grindberget - en høydeforskjell på ca 550 meter. Løpet har satt opp vandrepokal for beste tid både i dame- og herreklassen. Oliver Pladsen Brandvold ledet løpet fra start til mål i herreklassen, og i dameklassen var Marie Slåen like suveren. Men det er også mosjonsklasse uten titdakning i løpet, samt klasseindelinger fra de ned til seks år og opp til senior 20 år og eldre. Vinnerne fikk som sagt napp i vandrepokal, og alle deltagerne som fullførte fikk medalje.

Meir å lese på Dølen:
 
Blir lese nå:
 
Siste nyheter

Rådgiveren et tastetrykk unna

Snart kan elevene ved Vinstra vidaregånde skule kontakte Elevtjenesten via mobilen. Håpet er at pilotprosjektet skal gjøre kommunikasjonen litt enklere.

Høsttrender på catwalken

12 ulike butikker stilte opp på moteshow i Vinstrahallen torsdag kveld.

Innspill til utvikling av Vinstra

Ga råd til ordføreren

Når politikerne ber om innspill, får de svar! Femteklassingene Astrid og Sofie sendte like godt en liste med ønsker til ordføreren.

Jubileumskamp i Sorperoa

Vestsida fotballklubb feiret 40 år med jubileumskamp for veteranene.

Deler ut iPad til alle elevar i Nord-Fron

Satsar på barn og unge

Mulig musikk- og dramalinje på Lillehammer i 2018

Frykter unødig konkurranse med Vinstra

Kvamværene undrer seg over kunstverket i sentrum:

- Er det der ferdig?