Eva Haugen, Rita Lundgren og Heidi Holmestad vil vise fram bredden i det lokale næringslivet under moteshowet i Vinstrahallen.
            (Foto: Silje Josten Lien)

Eva Haugen, Rita Lundgren og Heidi Holmestad vil vise fram bredden i det lokale næringslivet under moteshowet i Vinstrahallen.Foto: Silje Josten Lien

Byr på inspirasjon

Torsdag 19. oktober er det igjen duket for motevisning i Vinstrahallen.

Bak moteshowet står Eva Haugen, Rita Lundgren og Heidi Holmestad i arbeidsgruppa i Vinstra markedsforening. De gleder seg til å gi folk en smak av trendene for høst og vinter 2017.

– Så og si alle klesforretningene på Vinstra deltar, inkludert sportsbutikken. Gausdal landhandleri skal også delta, vi er veldig spente på hva de vil vise fram på scena! forteller Lundgren lattermildt.

Ny reguleringsplan

Går for riving

Kulturarvenheten i Oppland fylke vil bevare Amundsen hotell, men kommunen går for riving.


Lang tradisjon

Det har blitt arrangert moteshow på Vinstra i over ti år. Vanligvis skal det avvikles to arrangement i løpet av året, men vårens visning måtte avlyses, som følge av manglende påmeldinger. Men nå satser markedsforeninga med ny giv, blant annet ved å tilby folk gratis inngang.

- Målet må være å sette publikumsrekord! På det meste har publikummet målt godt over 800 personer, de siste årene har antallet dessverre vært betydelig lavere, forteller Holmestad.


Krever bedre skilting

- Kundene finnner ikke fram fra E6

Næringslivet i Kvam krever bedre skilting fra E6.

 

Inntekt til musikklaget

Mange av butikkene i området driver uavhengig av de store kjedene og det dukker stadig vekk opp nye aktører. Det er noe trioen ønsker å sette litt fokus på, forteller Haugen.

– Vi vil vise hva Vinstra har å by på og gi folk en fin og inspirerende kveld. Samtidig vil vi jo også oppfordre folk til å benytte seg av de tilbudene som fins lokalt.

Alle inntektene fra kvelden går til Vinstra Musikklag, som er teknisk arrangør for anledningen, i tillegg til å stå for servering, parkering og mer til. Showet i Vinstrahallen starter klokka 19.00.

Meir å lese på Dølen:
 
Blir lese nå:
 
Siste nyheter

Rådgiveren et tastetrykk unna

Snart kan elevene ved Vinstra vidaregånde skule kontakte Elevtjenesten via mobilen. Håpet er at pilotprosjektet skal gjøre kommunikasjonen litt enklere.

Høsttrender på catwalken

12 ulike butikker stilte opp på moteshow i Vinstrahallen torsdag kveld.

Innspill til utvikling av Vinstra

Ga råd til ordføreren

Når politikerne ber om innspill, får de svar! Femteklassingene Astrid og Sofie sendte like godt en liste med ønsker til ordføreren.

Jubileumskamp i Sorperoa

Vestsida fotballklubb feiret 40 år med jubileumskamp for veteranene.

Deler ut iPad til alle elevar i Nord-Fron

Satsar på barn og unge

Mulig musikk- og dramalinje på Lillehammer i 2018

Frykter unødig konkurranse med Vinstra

Kvamværene undrer seg over kunstverket i sentrum:

- Er det der ferdig?