Kulturleder i Ringebu, Anne B. Vestad,  var godt fornøyd med å lande nyansettelsen i prosjektet før hun tok juleferie. En drøy uke etter at stiftelsen for prestegarden også mottok 2.1 millioner kroner i midler fra sparebankstiftelsen DNB.

- Vi ønsker Eivind velkommen som prosjektleder av utviklingsarbeidet i Ringebu prestegard og Ringebu stavkirke med område, skriver kommunen på sine facebooksider.

Eivind er utdannet ved kunsthøyskolen i Bergen, driver kunsterresidensen Harpefoss hotell sammen med kona og har god erfaring fra prosjektledelse. Han har nylig vært synlig i media som en av kunstkonsulentene for Vegskille-prosjektet, med det mye omtalte kunstverket i Kvam.

- Eivind begynner i stillingen 2. januar og vil utføre prosjekt i 75% stilling over 4 år. Ringebu kommune, Stiftelsen Ringebu prestegard og Kirkelig fellesråd ser fram til godt og fruktbart samarbeid med utviklingsprosjektet, skriver kommunen.

Stillinga ble utlyst for andre gang i midten av november.

Eivind Slettemeås (t.h) fra Harpefoss skal lede prosjektet for å utvikle Ringebu prestegard. Her fra sluttkonferansa i Vegskille-prosjektet i fjor høst. Foto: Guro Vollen/arkiv