Bensinstasjonen i vegparken tett inntil nye E6 i Lomoen på Vinstra, er med i et større pilotprosjekt i regi av  CircleK-kjeden.

­­­- De resterende stasjonene som deltar i dette pilotprosjektet ligger  i Oslo-området, men denne stasjonen i Lomoen går såpass bra, at vi vil ha den med som en av prøvestasjonene i dette pilotprosjektet, sier salgssjef  CircleK-Norge, Trond Abrahamsen.

Større mattilbud

Kort sagt går omprofileringen og ombyggingen ut på en større satsing innen servering av mat.  Stasjonen vil blant annet få en større kjøkkenavdeling og mer salongaktige sitteplasser for spisegjestene.

- Vi beholder det vi allerede har av mattilbud innen pølser og hamburgere, men vi utvider med mattilbud i mexicansk stil, flere salater og  en større variasjon av ferske sandwicher  og brødprodukter. Den nye menyen er skreddersydd for CircleK av de anerkjente kokkene i ”Flying Culinary Circus”, forteller Abrahamsen, som tilføyer at han ser et stort  salgspotensial framover.

- Beliggenheten denne stasjonen har, i en stor vegpark med mye busstrafikk,  tilsier at vi vil se en økning i salget. Vi satser her, sier Abrahamsen

Stenger tre dager

CircleK-stasjonen i Lomoen har vært åpen i overkant av ett år. Daglig leder ved stasjonen, Øyvind Loddengård, er storfornøyd både med omsetning i fjoråret og nysatsingen ved stasjonen på Vinstra.

- At vi blir valgt ut til å bli med i et slik storprosjekt allerede etter ett års drift, ser jeg på som en anerkjennelse av at de ansatte har gjort en kjempejobb siden vi åpnet.  Nå blir det å søke etter enda flere ansatte, slik at vi er godt forberedt til økt trafikk mot våren og gjennom sommersesongen, sier Loddengård.

CircleK-stasjoen i Lomoen vil holde stengt i tre dager fra den 12. februar for å gjennomføre ombyggingen og omprofileringen.