Stakston skal møte regjerende verdensmester Devon Larrat fra Canada. De to skal møtes i en såkalt "Super match", der vinneren kan titulere seg som verdensmester i håndbak i organisasjonen "World Armwrestling League".

Ingen smågutter

Det er litt av en tøffing Stakston skal bryte mot. Larrrat har ikke tapt en eneste Super match siden 2006. Larrat og Stakston har samme høyde, 1 meter og 96 cm, men Stakston er tyngre

- Jeg stiller som en skikkelig "underdog". Vi er på samme høyde, men Darren er vant til å møte konkurrenter som er mindre enn seg selv. Han er også lettere enn meg. Jeg vil nok veie inn på 128 kilo. Dette kan slå begge veier, men de ekstra kiloene mine med "flesk", kan nok bidra til at jeg får  en bedre  "toppeffekt" enn han under konkurransen, sier Stakston til Dølen et par uker før det braker løs på Fefor.

Super match med seks kamper

Hele denne lørdagen vil det bli mange kamper i Blåsalen på Fefor Høyfjellshotell -  fram mot kveldens "Super Match" og kampen om VM-tittelen som skal avgjøres midt på dansgulvet på Fefor.

- Arrangementet kalles "Viking Arms", og det kommer brytere fra hele og Europa for å konkurrere gjennom  lørdagen mot oss vikingene fra Norden. Darren kommer med sine supportere, og jeg håper selvsagt at mine supportere også stiller opp ringside, forteller Stakston som føler seg klar til kamp.

- Det har vært hardtrening siden tidlig i høst rettet mot denne kampen som skal gå over seks runder. Vinner jeg fire av dem, så er VM-tittelen min, forteller Stakston til Dølen.