Deltok på sommerstevne

 Jehovas vitners sommerstevne ble arrangert på Norges Varemesse ved Lillestrøm i helgen.

Ronny og Mona Haugen fra Vinstra deltok på sommerstevnet for Jehovas vitner på Norges varemesse ved Lillestrøm i helgen. (Foto: Lars Bence) 

Abonnent

Blant de omkring 5500 besøkende, var også ekteparet Haugen fra Jehovas vitners menighet i Kvam.


Blir ny sogneprest i Nord-Fron

En reisende prest har landa

Det er ingen som blir profet i eget land, er det noe som heter. Nå er det heller ikke det som er målet for Terje Elvestad, når han i september begynner som sogneprest i sin egen hjembygd.

 

Bibelsk veiledning

Ronny og Mona Haugen, som bor på Vinstra, har vært Jehovas vitner i over 30 år. De bruker ferien sin til å overvære Jehovas vitners sommerstevne.

­­- Poenget med ferier, er å hente nye krefter, og slike stevner gir oss massevis av nye krefter. Stevnene gir oss ro og vi får være sammen med mange oppbyggende mennesker, sier hun. Ektemannen Ronny er enig. Han trekker også fram undervisningen de får på stevnene.

- Selv om verden generelt sett er splittet i dag, er vi forent fordi vi følger bibelsk veiledning. Jehovas vitner får den samme undervisning uansett hvor i verden man måtte befinne seg, forteller han.

Stevnet som hadde temaet, «Gi ikke opp», varte fra fredag til søndag og inneholdt bibelsk undervisning i form av taler, intervjuer og videoer. Stevneprogrammet la vekt på å gi deltakerne praktiske råd til hvordan man kan være tålmodig og ikke gi opp, til tross for store utfordringer i dagliglivet, heter det i pressemeldingen.