Kongeparet ferierer i dalen

Denne uka skal Kongen og Dronningen samle krefter etter en hektisk jubileumsfeiring.
Abonnent

Kongeparet og venner av dem skal tilbringe ei hel uke på Prinsehytta i Sikkilsdalen, får Dølen opplyst.


Vil ikkje ha steinuttak i Grindberget

Grøn lungeredning frå AP

Planutvalets vedtak om at Grindberget i Nord-Fron skal «vernast» er ikkje eit endeleg nei til grusuttak. – Men det er eit sterkt signal om at vi ikkje ønskjer det, seier Anne Kristine Lyslo og Terje Sørlie.

 

Bad og toalett

Prinsehytta er for øvrig blitt oppgradert i sommer. Det er blitt anrettet bad og toalett i hytta, noe det ikke tidligere har vært. Lokale entreprenører har utført jobben. For vel en ukes tid siden var dronningen på Prinsehytta fra en dag til  neste dag for å sjekke arbeidet med nytt bad og toalett.

Jakt til høsten

Kongeparet skal bare slappe av og gå turer i Sikkilsdalen, der de er lommekjente fra tidligere. Kongen skal for øvrig også til høsten jakte elg igjen i Sikkilsdalen. I fjor var dronninga på rypejakt i Sikkilsdalen, men det er ukjent om hun skal gjenta det i høst.