Allsidig konsert på Dale-Gudbrand

Torsdagkveldens konsert på Dale-Gudbrand går uavkortet til inntekt for "Leger uten grenser".

Anne Grimstad Fjeld går Pilegrimsleden og arrangerer konserter til inntekt for "Leger uten grenser" underveis. 

New Articles

Primus motor bak konserten er Anne Grimstad Fjeld. Sanger, tekstforfatter og kjent fra flere opptredener i NRK opp i gjennom åra - både som artist og journalist.


Lokalhistorisk nettside

Opplandsarkivet har lansert ei ny lokalhistorisk nettside.

 

Leger uten grenser

Etter en kreftsjukdom er hun nå i gang med prosjektet "Trask". Hun går Pilgrimsleden til Trondheim, og underveis stopper hun flere steder og arrangerer konsert sammen med lokale artister. Torsdagskvelden er turen kommet til Dale-Gudbrand på Hundorp.

- Jeg har fått min økonomiske støtte til å arrangere dette prosjektet, og pengene fra konserten går uavkortet til organisasjonen "Leger uten grenser". Midlene er øremerket som hjelp til mødre med barn i krigsutsatte områder, forteller Anne til Dølen på telefon. Hun ringer traskende på Pilegrimsleden, og har nettopp passert kommunegrensen mellom Øyer og Ringebu. Hun ankommer Dale Gudbrand onsdag kveld - dagen før konserten.


Hundorp, Dale-Gudbrands gard:

Verandasommar

Det blir likevel verandakos på Hundorp i sommar.

 

Spelemenn og kor

Kveldens musikalske meny er variert. Her er alt i fra felspillere i Sør-Fron Spelemannslag og korsangere i Norsk Et Lite Kor, til soloartister som Ida Rønshaugen, Martin Steinum Brun, Amalie Kinsarvik Brun og Grete Vargeid.

- Jeg gleder meg virkelig til denne kvelden og det er fantastisk flott at alle disse dyktige musikerne stiller opp gratis. Det er en variert meny. Jeg bidrar med sang, og håper på godt besøk, sier Anne til Dølen.