Vant el-sykkel i lotteri; - Nå blir det sykkeltur til Rondvassbu

Lodvar Sandbakken fra Vinstra hadde vinnerloddet i Barhaug Sanitetsforening sitt sykkellotteri.

Den glade vinner av el-sykel, Lodvar Sandbakken - i midten, sammen med Ånen Giverhaug fra Sport1 og Solvor Gudrun Eide i Barhaug Sanitetsforening.  Foto: Tor Larsen

New Articles

Lodvar har el-sykkel fra før og skryter uhemmet av denne type tohjuling.

- Å bruke el-sykkel gjør det enklere å komme ut på tur, og den er skikkelig morsom å bruke, forteller Lodvar.


Skal levere EM i toppklasse på Kvamsfjellet

Kvam IL er trygge på at de skal få sommerenes Europamesterskap i sykkelmaraton trygt i havn. Målsettinga er å bli best.

 

Sponset av Sport1

Premien som Barhaug Sanitetsforening hadde skaffet til veie var delvis sponset fra Sport1 på Vinstra. Den har en verdi på over 30 tusen kroner, og trekningen ble foretatt av lensmannskontoret.

- Vi tok en økonomisk sjanse med dette lotteriet, men det gikk bra, ettersom vi fikk litt sponsing fra Sport1. Om vi trår til med et nytt lotteri senere, får vi vurdere, sier Solvor Gudrun Eide i Barhaug Sanitetsforening.


Her kommer det bom med lås

Den nye landbruksvegen i Frydalen får bom i begge ender.

 

Skal på fjelltur

Den glade vinner av el-sykkelen, Lodvar Sandbakken, kjøpte seg el-sykkel i april fjor. Siden den gang har han tråkket tusen kilometer. Nå blir det flere kilometer på ny el-sykkel.

- Uten el-sykkel hadde jeg aldri kommet meg ut på tur på fjellet så ofte som jeg gjør nå. Snart skal sykkelen fraktes opp på fjellet bakpå bilen, og jeg skal trå videre til både Rondvassbu og Glitterheim. Jeg gleder meg, forteller Lodvar som vurderer å selge den gamle el-sykkelen til sønnen.