Juniorene fra Fron fikk revansje mot rivalene fra Kvam og Heidal

Det var et revansjelystent Fron-lag som entret banen i Kåja torsdag kveld.
New Articles

Dette lokaloppgjøret ble en mer spennende og severdig kamp enn siste oppgjør der Kvam/Heidal (K/H) vant hele 5-3 over Fron.


Rotekamp, vakre langskudd og målkalas

G19-kampen mellom Kvam/Heidal og Fron ble et rotete, men målrikt lokaloppgjør.

 

Jamnspilt førsteomgang

I siste kamp ledet Fron 1-0, men i Kåja torsdag kveld så var det K/H som tok ledelsen. Frons keeper sklei under et ballmottak, havnet på bærtur, og brukte hendene utenfor 16-meteren. Gult kort til keeper og frispark til Kvam. Dette frisparket satte Vebjørn Jensvoll sikkert i mål. Men det skulle bare gå snaue minuttet før Fron utlignet. Mats Haugen tok et flott raid gjennom midtbanen, og spilte fri fotrappe Tobias Opsahl som satte ballen sikkert i mål.

Etter dette la K/H seg litt bakpå, samtidig som Fron brukte fryktelig mye tid på å spille rolig ball fram og tilbake på egen banehalvdel. Slikt spill blir det lite framdrift og få sjanser av. Vi noterte oss et par halvsjanser for Fron, og rett før pause slutt smalt ballen i tverrliggeren bak Frons keeper. 1-1 til pause var greit nok.


Juniorlaget til Ringebu/Fåvang ble rundspilt av Fron i Kåja

Lokaloppgjøret ble severdig og målrikt, men andreomgang ble en vond opplevelse for juniorene fra Ringebu og Fåvang.

 

Fron presset på

I den første kampen mellom Fron og K/H nærmest kollapset Fron i andre omgang, i denne kampen var det omvendt. Allerede fra starten av andre omgang havnet K/H bakpå, og det gikk bare et par minutter før det smalt i stanga K/Hs keeper. Fron rullet opp det ene angrepet etter det andre,men det var nok en gang farten til Tobias Opsahl som ble avgjørende. Han løp opp et gjennomspill, lurte både back og keeper, og satte inn 2-1 til Fron. Fem minutter senere var Iver Stubbrud høyest på en corner og stanget inn 3-1 til Fron. Da var det rundt ti minutter igjen av kampen, og de fleste trodde Fron hadde sikret seieren. Men rett fra avspark fikk K/H-spissen Tobias Grønvold tak i ballen fra en famlende Fron-keeper, og reduserte til 3-2. En liten nerve var det i kampen de siste ti minuttene, men Fron rodde seieren sikkert i land, og fikk revansje.


Målrikt da Fron tok sin fjerde strake seier

Otta yppet seg mot Fron i Kåja, men gutta fra Fron kjempet seieren i land.

 

Manglet spillere

Kvam/Heidal sin trener, Geir Inge Krok, kunne etter kampen fortelle at de manglet sentrale spillere.

- Vi manglet noen spillere som vi ikke får erstattet, og det går ut over spillet vårt. Samtidig gjorde vi rokkeringer i andre omgang som ikke var helt vellykket.

På Kvam/Heidal var Jean Kisamba den som utmerket seg, mens på Fron var Tobias Opsahl veldig markant. Rundt 100 tilskuere så lokaloppgjøret i Kåja.