Gjenåpner lensmannskontoret på Vinstra for besøkende

Tirsdag 2. juni åpner Innlandet politidistrikt fire publikumsmottak i sitt politidistriktet - deriblant lensmannskontoret for Midt-Gudbrandsdal.

Førstkommende tirsdag gjenåpner lensmannskontoret på Vinstra for besøkende, men du må bestille time. 

New Articles

Det er mottakene ved Vinstra, Gran, Trysil og Koppang med tilhørende publikumstjenester som gjenåpnes førstkommende tirsdag.


Uro og splittelse i et innvandrermiljø på Vinstra

Frykter for at det ender med mer hevn og vold

Pål Toxe har i mange år jobbet med integrering av flyktninger og asylsøkere. Nå er han oppe i en mer skremmende og konfliktfylt situasjon enn noen gang.


Stengt siden 13.mars

Store deler av publikumstjenestene til politiet har holdt stengt for fysisk oppmøte siden fredag 13. mars på grunn av koronasituasjonen. Siden 20. april er tjenestene på Gjøvik, Lillehammer, Hamar og Kongsvinger, Elverum, Tynset, Fagernes og Otta gjenåpnet, og på tirsdag åpnes altså publikumsmottakene på Vinstra, Gran, Trysil og Koppang.


Ung mann ble lenka fast til lyktestolpe - dømt til fengsel for vold mot politi

Mannen ble lenka fast utendørs i 40-45 minutter i ti minusgrader. Ikke formildende, mener retten.


Må bestille timeavtale

Tjenestene som det åpnes for er anmeldelse av alvorlig kriminalitet, utstedelse av pass og avtaler innen opphold og utlendingssaker. Innbyggere må bestille timeavtale på www.politiet.no for pass og på www.udi.no for utlendingssaker. Det er ikke anledning til dropin-besøk.

- For personer som skal anmelde saker, ber vi de sjekke om de kan anmelde digitalt først. Hvis det ikke er aktuelt, ta kontakt med politiet på telefon 02800 for å avtale tidspunkt før de møter opp fysisk, informerer Innlandet politidistrikt.