Politiet ønsker tips med observasjoner av denne mannen

I samråd med pårørende går politiet ut med navn og bilde av mannen som har vært savnet siden 1. juni etter en tur på fjelltoppen Gråhøe i Vågå kommune.

Bilde av mannen som har vært savnet siden 1. juni etter en tur på fjelltoppen Gråhøe i Vågå kommune.  

New Articles

Politiet ønsker tips med observasjoner av mannen. Mannen er Emil Magnus Edvardsson (29) fra Oslo. Edvardsson gikk på tur tirsdag kveld fra et hyttefelt i Heidal i Sel kommune ved Lemonsjøen og målet var fjelltoppen Gråhøe. Edvardsson er omtrent 178 cm høy, kraftig bygd og brunt hår. Han er iført oransje shorts, hvit mønstret t-skjorte og mulig caps, samt Nike joggesko. Han har muligens en bandasje på det ene kneet. Savnede er i god fysisk form og kan ta seg langt. Politiet ber alle i Gudbrandsdalen, omliggende fjell og sørover på Østlandet være observante på en enslig mann som kan stemme med beskrivelse og bilde. Savnede er ikke kjent i området. All observasjon på eller utenom vei ønsker politiet informasjon om. Været og fremtidsvarselet for området er godt.

Politiet ønsker at personer som kan ha sett den savnede eller har opplysninger i saken tar kontakt på tlf. 62 53 90 00 eller 02800