Men for kreft med spredning er det fortsatt lav overlevelse og få behandlingsmuligheter. Ditt bidrag til Krafttak mot kreft er med på å endre denne alvorlige situasjonen. Kreftforskere i Norge og resten av verden gjør store og små fremskritt hver eneste dag som gir oss nye, bedre og mer treffsikre behandlingsmetoder. Det er disse forskerne og deres arbeid vi støtter i årets Krafttak mot kreft.

Endelig kunne vi gå fra dør til dør og stå på lokalbutikken igjen for å samle inn penger til Krafttak mot kreft etter to år med pandemi. I år går pengene til forskning på kreft med spredning. For aller første gang byttet vi ut den fysiske bøssa, og erstattet den med Vippsplakater. Det norske folk har åpnet både dør og lommebok. Nordmenn har også vist sin giverglede på SMS og gjennom innsamlinger på digitale bøsser. Alle har ønsket å bidra for å gi kreftpasienter med spredning litt mer tid.

Engasjementet i Innlandet har vært stort. I Innlandet har det blitt samlet inn 1,6 millioner kroner. På landsbasis har dette så langt resultert i over 25 millioner kroner. Og pengene kommer fortsatt inn!

Vi ønsker å rette en stor takk til Ruste Bygdekvinnelag Vinstra vidaregåande skule med aksjonsleder Sigve Tungen Midtskog i front, Ringebu/Fåvang Bygdeungdomslag, Nordre Fåvang Bygdekvinnelag og Søre Fåvang Bygdekvinnelag som har organisert innsamlinger eller gått fra dør til dør. Deres innsats er uvurderlig. Tusen takk!

Ikke minst, tusen takk til deg som ga et bidrag til årets aksjon. Verden preges av mange kriser og mange gode, viktige innsamlingsformål. Men det er viktig at kreftforskningen i Norge ikke stopper opp. Hver eneste dag får stadig flere kreft, og muligheten for å overleve og leve et godt liv etter sykdommen avhenger av mer forskning. Derfor er vi utrolig takknemlige for alle bidrag fra dere. Det betyr så enormt mye.

Det er fortsatt mulig å støtte aksjonen via nettsiden vår og ved å vippse valgfritt beløp til 2277. Din støtte er med på å gi flere kreftpasienter med spredning litt mer tid og nytt håp.