Nå som fellesferien med stormskritt nærmer seg slutten, forteller Muriteigen at når han ikke er på jobb så tar han gjerne turen ut for å koble av, samtidig oppfordrer han oss alle til å gjøre det samme.

– Vet du opphavet til navnet ditt?

– Så vidt jeg vet er jeg den eneste i slekta med navnet. Mor og far var opptatt av jeg skulle ha et stutt navn og jeg trives veldig godt med å hete Ole.

– Hva går sommerdagene til?

– Juli er en rolig måned, det er mange som er på ferie og når jeg ikke er på jobb går mye av tida for seg ute. Jeg var nettopp med å skifte tak på ei fiskebu, i morgen skal jeg på el-sykkeltur innover Skåbu, noe jeg gleder meg til, også er det jo rett før Peer Gynt braker løs så det er spennende, sier Muriteigen.

Samtidig håper han alle tar seg tida til å koble av, både om en har ferie eller om en enda står på og er i jobb, spesielt nå som det er så fint vær.

– Ta deg en fjelltur, en fisketur eller lignende, en trenger ikke være lenge borte, en har godt av å koble av innimellom. Sjøl har jeg nettopp vært på en tredagers tur til Sverige og besøkt onkelen min.

– Og hva sitter du igjen med etter sverigeturen?

– Det var en veldig trivelig tur og et fint avbrekk. Jeg må nesten påpeke at det svenske konseptet med loppis er noe jeg er riktig godt fornøgd med. Jeg kjøpte mange ting og tang for en rimelig penge; det ble både kaffekjel og glassflaske, til og med et mobilt og låsbart vinstativ, sier Muriteigen og ønsker en fortsatt god sommer.