Workshop på Loftet:

Juice Crew inspirerte lokale dansere

Det ble svett og hett med gruppa Juice Crew da de besøkte Loftet Dansestudio søndag.

Workshop med Juce Crew

Danseglede på Loftet Dansetudio med Juice Crew.  Foto: Tone Sidsel Sanden

Nyheter

30 dansere fra 2. klasse og opp til godt voksne deltok på workshopen, hvor de fikk instruksjoner fra en av landets beste dansegrupper. Juice Crew ble kjent gjennom Norske Talenter, der de i 2014 ble nummer tre.

SE BILDENE HER:


Juice Crew på Loftet Dansestudio

Workshop med Juce Crew

 

Tre av medlemmene holdt kurs for deltagerne i godt over tre og en halv time, og på responsen å dømme, inspirerte trioen med sin entusiasme og danseglede.

- Det var Juice Crew som tok kontakt og ville låne Loftet for å holde en workshop, og en slik mulighet sier en jo ikke nei til, sier driver av dansestudioet på Sør-Fron, Juliane Bay.

- Det var med dansere fra 2. klasse, og også flere fra "GrownUps"-gruppa vår, i tillegg til ei som reiste helt fra Lillehammer for å delta. Vi er veldig fornøyde med å få litt inspirasjonspåfyll i påska også, og synes det er gøy at så mange stiller opp og er interessert når det skjer noe ekstra på Loftet, legger hun til.

Det var ikke bare Juice Crew som inspirerte, de tok også sjøl med seg inspirasjon. I gjesteboka på Loftet skrev de før de dro: "Vi kom hit for å inspirere dere. Det ble vel omvendt, tusen takk!"


Shakespeare med Ringebu kulturskole:

Akkurat slik vi liker det

Elevene ved Ringebu kulturskole imponerte i forestillinga "As you like it" lørdag kveld.