Det har gått snart to år sida Gro Støe la ned klesbutikken Motestugu, en butikk som var elsket av mange - av hytteturister og tilreisende, så vel som lokalbefolkningen. Nå står arvtageren klar; i april ønsker Wenche Myren velkommen til nye Motestugu.

Unike antrekket

- Jeg har gått med tanken i bakhodet lenge, at jeg ville åpne butikk i Nedregate. Etter en prat med Gro over en kaffekopp, ble jeg klar for å starte opp i hennes tidligere lokaler. Og en tillitserklæring er det at hun ville jeg skulle kalle den Motestugu. Det er et navn som står støtt, sier Myren, som skal leie lokaler i huset.

Konseptet blir det samme - her skal voksne damer finne det unike antrekket: Kjoler, drakter, topper, bukser og undertøy.

- Størrelsene skal gå fra 40 og oppover til 50, og stilen passer for voksne damer. Jeg tar ikke inn mange plagg av hver enkelt, for her skal en kunne finne klær som ikke alle andre har, og noe spesielt til festlige anledninger. Jeg mener også at det er behov for en butikk som selger klær til litt større damer, slanke folk kan finne noe på alle butikker. Jeg har hørt om mange som reiser helt til Gjøvik for å kjøpe seg undertøy, sier Myren.

Myren drev butikken "Fruens vilje" i Nedregate for noen år tilbake. De siste ni årene har hun jobbet på Rema 1000 på Otta.

- Jeg gleder meg til å åpne og synes det er trivelig å være på plass i Nedregate, sier Myren.