Se vogntogets ville ferd på E6

Vogntoget som kjørte i grøfta på Lesja søndag, ble antakelig filmet tidligere på dagen på Sør-Fron.

Svært vinglete og farlig køring ble dokumentert av dette kameraet rett nedafor Sygard Grytting søndag.  

Nyheter

Det er lokalavisa Vigga på Dombås som skriver om vogntogvelten søndag.

- En video var publisert søndag av en ukjent bruker på Youtube. Videoen viser en nesten-ulykke, med det som trolig er samme vogntog som kjørte i grøfta på Lora søndag ettermiddag. Videoen er filmet fra dashbordet til et annet vogntog, skriver Vigga.

Vigga skriver videre at politiet opplyser at videoen knyttes opp mot hendelsen på Lora, der et vogntog kjørte av vegen søndag. Videoen vil trolig bli brukt som bevismateriale. I følge Viga har politiet også fått inn en annen observasjon fra Lillehammer, trolig av samme vogntog.

– Vi kan ikke si for sikkert om det er den samme bilen, men det er veldig bra at publikum følger med. Og video er spesielt bra, sier politibetjent Line Løkken hos Lom lensmannskontor til Vigga.