Ny bok og redaktør

Årets utgave av bygdeboka Fronsbygdin  ble torsdag lansert på Vinstra bibliotek.

Fra lanseringen av Fronsbygdin 2016: Fra venstre: Redaksjonssekretær Gard Espeland, ny redaktør Hildegunn Maria Haanes Ruset og redaktør Rasmus Stauri. 

Nyheter

Den årvisse lanseringen av Fronsbygdin er en stor dag for alle med interesse for lokalhistorie. Årets utgave byr på 160 sider med lokalhistorisk stoff fordelt på 21 artikler.


Blir lagt merke til

De kreative damene i Vinstra-firmaet Krible design har fått diplom for sitt arbeid.

 

Ny medredaktør

Rasmus Stauri åpnet kvelden med å framheve det arbeidet medredaktøren, Per Ottesen, har nedlagt i sitt virke som formidler av lokalhistorie gjennom mange år. Per Ottesen gikk nylig bort etter lengre tids sjukdom, og ble minnet med gode ord og en stille stund der alle respektfullt reiste seg. Når det gjelder innholdet i boka så ble dette presentert av bokas redaksjonssekretær Gard Espeland. Artikkelforfatter Øystein Hov fortalte om arbeidet med å forfatte historien om sin egen far, presten Sverre Hov,  og oppveksten på prestegarden i Sør-Fron.  Som ny medredaktør til Fronsbygdin, ble Hildegunn Maria Haanes Ruset ønsket velkommen.

Les mer om boksleppet og anmeldelse av boka i neste nummer Dølen.