Førstemann til Clas

Ole Haverstad fra Harpefoss ble første kunde i den nye Clas Ohlson-butikken i Vinstra Handelspark.

Ole Haverstad (til høyre) fikk av daglig leder ved Clas Ohlsons avdeling på Vinstra, Jostein Lunde, et gavekort pålydende tusen kroner i premie som kunde nummer én. 

Nyheter

Køa vart lang og kundene mange da Clas Ohlson-kjeden åpnet dørene til  sin aller nyeste butikk i Norge, og som det siste tilskuddet av  butikker i Vinstra handelspark i Lomoen.

– Vi er stolte over at Clas Ohlson-kjeden etablerer seg her, og vi setter stor pris på at de beskriver Vinstra by som et handelssted det er verdt å satse på. Med denne etableringen har vi fått en meget solid butikk, og vi har fått åtte nye arbeidsplasser, var noe av det varaordfører Anne Sletten poengterte før hun klippet snora med ei solid hekkesaks.Lokalmat i vinden:

Startar lokalmat-kolonial i Fåvang

I Lom har dei Smak, Skafferiet på Helgøya er eit anna – fleire stader dukkar det opp spesialiserte butikkar for lokalmat. Nå får Fåvang også sin.

 

Fikk gavekort

Fremst i køa når Clas Ohlson åpnet dørene, var Ole Haverstad fra Harpefoss. Han var på plass i god tid før butikken åpnet klokken 10.

– Jeg bestemte meg i går kveld for at jeg ville være den første kunden. Så jeg troppet opp med campingstol en time og tjue minutter før de åpnet dørene. Ettersom jeg ble førstemann inn døra, så fikk jeg et gavekort på tusen kroner.

– Og hva skal du handle for det kortet?

– Vet ikke. Må snoke rundt i butikken ei stund før jeg bestemmer meg, uttalte Ole til Dølen før han snoket videre i hyllene til Clas Ohlsons store vareutvalg.