- Bygginga av Krekke kan være en jobb for små og mellomstore entreprenører med allsidig kompetanse, eventuelt i samarbeid med andre, uttaler Statens Vegvesen som kommer med ny utlysning grunnet formelle feil i de første tilbudene.

Tidligere Krekke camping

Statens vegvesen skal etablere rasteplass for lette kjøretøy og turbusser på tidligere Krekke camping ved E6 i Fåvang i Ringebu kommune. Bygginga av rasteplassen innebærer betongarbeider, fyllingsarbeider, elektro- og VA-arbeider og gartnerarbeid.

Toalettbygget skal støpes og bygges inn i støyvollen mot E6. Mellom toalettbygget og Lågen skal det bygges en opphøyd, steinbelagt gangsti. Det skal opparbeides bil- og bussparkering og etableres belysning og beplantning samt vanningsanlegg på gården Krekke som ligger like ved.

Krekke rasteplass er tegnet av arkitektteamet Lala/Pushak, som i 2014 vant en konkurranse i regi av Statens vegvesen om utformingen av rasteplassen.

Tilbudskonferanse

Fredag 10. mars, kl. 09.00 arrangerer Statens vegvesen tilbudskonferanse på E6-riggen i Ringebu med orientering om prosjektet og med befaring på Krekke til slutt. Planlagt byggestart er 15. mai. Rasteplassen skal stå ferdig i løpet av november 2017.  Konkurransegrunnlaget er lagt ut på DOFFIN - databasen for offentlige innkjøp. Frist for å levere tilbud er 29. mars, kl. 12.00.