Byr på inspirasjon

Torsdag 19. oktober er det igjen duket for motevisning i Vinstrahallen.

Eva Haugen, Rita Lundgren og Heidi Holmestad vil vise fram bredden i det lokale næringslivet under moteshowet i Vinstrahallen.  Foto: Silje Josten Lien

Nyheter

Bak moteshowet står Eva Haugen, Rita Lundgren og Heidi Holmestad i arbeidsgruppa i Vinstra markedsforening. De gleder seg til å gi folk en smak av trendene for høst og vinter 2017.

– Så og si alle klesforretningene på Vinstra deltar, inkludert sportsbutikken. Gausdal landhandleri skal også delta, vi er veldig spente på hva de vil vise fram på scena! forteller Lundgren lattermildt.

Ny reguleringsplan

Går for riving

Kulturarvenheten i Oppland fylke vil bevare Amundsen hotell, men kommunen går for riving.


Lang tradisjon

Det har blitt arrangert moteshow på Vinstra i over ti år. Vanligvis skal det avvikles to arrangement i løpet av året, men vårens visning måtte avlyses, som følge av manglende påmeldinger. Men nå satser markedsforeninga med ny giv, blant annet ved å tilby folk gratis inngang.

- Målet må være å sette publikumsrekord! På det meste har publikummet målt godt over 800 personer, de siste årene har antallet dessverre vært betydelig lavere, forteller Holmestad.


Krever bedre skilting

- Kundene finnner ikke fram fra E6

Næringslivet i Kvam krever bedre skilting fra E6.

 

Inntekt til musikklaget

Mange av butikkene i området driver uavhengig av de store kjedene og det dukker stadig vekk opp nye aktører. Det er noe trioen ønsker å sette litt fokus på, forteller Haugen.

– Vi vil vise hva Vinstra har å by på og gi folk en fin og inspirerende kveld. Samtidig vil vi jo også oppfordre folk til å benytte seg av de tilbudene som fins lokalt.

Alle inntektene fra kvelden går til Vinstra Musikklag, som er teknisk arrangør for anledningen, i tillegg til å stå for servering, parkering og mer til. Showet i Vinstrahallen starter klokka 19.00.