Avslutter med konsert

Førstkommende lørdag avrundes aktiviteten i Patrick Huses Prosjektrom3 i gamle Vinstra ysteri med en konsert.

Andreas Andersen på el-gitar og Sean Bell som kontratenor, blir å høre i Prosjektrom3 lørdag. 

Nyheter

Huses utstilling "Trevirke" har sin siste åpningsdag lørdag. Det markereres med en konsert lørdag ettermiddag.


Innunder jul – konsert i Sør Fron kirke.

En juleforestilling med omtanke

- Kreft angår oss alle, sa Frode Myrvang, etter en konsert som grep publikum fra første stund i Sør Fron kirke lørdag kveld.

 

Klassisk musikk

Konserten framføres av Andreas Andersen og Sean Bell. Duoen spiller klassisk musikk fra ulike epoker på en personlig og moderne måte, og med Andreas Andersen på el-gitar og Sean Bell som kontratenor.Med inspirasjon fra ulike sjangere settes det spørsmålstegn ved forholdet mellom melodi og akkompagnement. Duoen jobber for tiden med norske komponister og har sett sammen et program de kaller "Mjukt skjer åra" - der folklore møter modernisme. Konserten blir et blikk på norske komponister gjennom vokalmusikk, med Geirr Tveitt som ankerpunkt. Med dette prosjektet ønsker duoen å dykke ned i sanger av ulike norske komponister fra forrige århundre og trekke linjer fra Grieg til nåtiden. Ved å sette Geirr Tveitts sanger i fokus, kommenteres hans rolle i norsk musikkhistorie. Andre komponister på programmet er Arne Nordheim, Eivind Groven, Edvard Grieg og Fartein Valen.