Gudbrandsdal Energi går i beredskap

Flere strømbrudd har medført at Gudbrandsdal Energi nå har satt alle sine mannskaper i beredskap.

Snøtunge trær og ledninger medfører at flere husstander har mistet strømmen i dag. 

Nyheter

- Vi setter inn alle våre mannskaper og har aktivisert vårt beredskapsrom, forteller administrerende direktør i GE, Rune Vamråk.


Flere strømbrudd

I de siste timene har det vært flere strømbrudd på GE sitt nett.

- Det har vært mest husstander i baksia på Sør-Fron og fra Skåbu mot Espedalen, men situasjonen er slik at strømbruddene kommer og går. Dette skyldes at vi har flere punkter der snøtunge trær subber inn på linjenettet. Vi frykter flere brudd framover, men alle mannskaper er ute for å rette på skadene så fort som råd. Vi sender ute SMS med informasjon til de berørte husstander så fort vi kan, men ber også folk om å følge med på vårt digitale avbruddskart, sier Vamråk til Dølen.