Bare nesten for Emil Nyeng i NM

Emil Nyeng vart nær ved å ta seg til finalen i den klassiske sprinten under NM på ski i Gåsebu.

Det ble en sjetteplass på Emil Nyeng under NM i klassisk sprint. (Arkivfoto: Tor Larsen)  

Nyheter

Skiløperen, som representerer Ringebu-Fåvang skiklubb, åpnet sterkt og ble tredje best i prologen - bare slått av Eirik Brandsdal og den "uslåelige" Johannes Høsflot Klæbo. Nyeng var fem og et halvt sekund bak Klæbo og fem tideler bak Brandsdal i prologen.


Nesten 1000 hunder på startstreken

Aldri før har så mange hundespann stilt til start i Gausdal Maraton.

 

Vant kvartfinalen

I kvartfinalen viste Nyeng styrke, Han vant sitt heat og gikk rimelig greit til semifinalen der han blant annet møtte eliteløperne Brandsdal og Fossli. Nyeng ble nummer fire i semifinaleheat, bare slått av de to eliteløperne samt Kasper Stadaas. Dermed glapp finaleplassen for Emil Nyeng. Finalen vant Klæbo lett foran Brandsdal. Kasper Stadaas ble disket i finalen, og dermed ble det til slutt en sjetteplass på Emil Nyeng i NM klassisk sprint.