Tar et oppgjør med bruk av antidepressiva:

Ole Tommy levde 21 år i pillerus

For to år tilbake var livet til Ole Tommy Bilben fra Vinstra ute av kontroll. Det kunne endt skikkelig ille. Helt til en lege foreslo å ta fra han medisinene.

Oppgjør: Ole Tommy Bilben fra Vinstra håper å få oppreisning etter å ha fått antidepressiva over ei periode på 21 år. Han mener at livet kunne vært annerledes om han fikk annen behandling.   Foto: Tone Sidsel Sanden

Jeg var levende død, som en zombie, satt bare apatisk. De hadde oppnådd målet med å roe meg ned.

Ole Tommy Bilben
Nyheter

Ole Tommy Bilben sitter i sofaen sammen med ekskona Gunhild Kongsli. Etter 21 år i, det han betrakter som et pillehelvete, føler han behov for å fortelle sin historie. Han ønsker å prøve og forklare hvorfor ting ble som de ble.