Leiligheter på vegkrotomta

Første byggetrinn av leilighetsbygg på vegkrotomta på Vinstra, er klar for presentasjon.

Solbakken 1: Slik presenteres det nye leilghetsbygget til Gaus AS på vegkrotomta i Øvregate på Vinstra - Solbakken 1. 

Nyheter

Det er snakk om elleve leiligheter i første trinn til dette leilighetsbygget som ligger mellom Øvregate og Nedregate på Vinstra, og med innkjøring fra Øvregate. Prisen på leilighetene er satt fra 2,5 millioner kroner.


Dølen sjekka stemninga for planar om eit høghus i Tollmoen hjå folk i Ringebu:

Artig utanfor boksen, eller malplassert koloss?

Utstyrt med Bergene Holm eiendom sine skisser, tok vi turen ut i Ringebu, for å høyre kva folk hadde å seie om eit høghus i Tollmoen.

 

Egen presentasjon

Det er eiendomsselskapet til Gausdal landhandleri, Gaus AS, som står som utbygger. For noen år tilbake kjøpte de Vegkroa med tomt, samt tomta ned mot Nedregate i Haanshusgarden Gilje. Torsdag presenterer utbyggerne leilighetene i et møte på Peer Gynt spiseri - da i samarbeid med DNB-eiendom. Leilighetsprosjektet har fått navnet "Solbakken 1".