- Fortsatt ledige plasser

Om du brenner inne med ting du ikke lenger trenger, kan de få bein å gå på på bruktmarked i Kvamshallen førstkommende helg.

Brukt: Førstkommende helg er det nok en gang duka for bruktmarked i Kvamshallen. Her fra et tidligere arrangement.  Foto: Guro Vollen/arkivfoto

Marked: Gro Wiktorin, her sammen med Ingvild Selfors og Anne Gunn Brendstuen på et tidligere marked, håper enda flere vil selge ting de ikke trenger lenger.  Foto: Guro Vollen/arkivfoto

Nyheter

Nok en gang arrangerer markedsforeninga i Kvam bruktmarked i Kvamshallen, et tiltak som foregående år har lokket mange ut, på jakt etter et bruktkupp.

Fortsatt er det ledige plasser for de som måtte ønske å selge ting, forteller Gro Wiktorin i markedsforeninga.

- Alle har vel ting de ikke trenger mer. Sjøl om du syns det ikke er noe spesielt, kan andre tenke helt annerledes, sier hun.

Sanitetskvinnene står for servering underveis. En av selgerne kommer hele vegen fra Kirkenær i Hedmark, men de fleste tar turen fra Lillehammer og nordover.

- Det som eventuelt ikke måtte bli solgt, kan settes igjen, for så å hentes opp av brukthandelen i Heidal, forteller Wiktorin. Hun har inntrykk av at folk er positive til arrangementet.

- Besøket har vært bra tidligere, så vi satser på mye folk i år også!


Advarer mot falske billetter

Fjellfestivalen Rondaståk er utsolgt, men på nettet tilbys falske billetter.