- Påska var virkelig bra

Kun to ganger måtte politiet i Midtdalen rykke ut i løpet av påskeferien. Det er lensmannen godt fornøyd med.

Rolig: Tilforskjell fra tidligere år, har ferieavviklinga i Midtdalen denne gangen forløpt uten mange alvorlige hendelser.  Foto: Silje Josten Lien

Nyheter

Påskeuka forløp uten de store oppdragene for politiet i Midtdalen. Med unntak av en garasjebrann i Ringebu og arrestasjonen av en mann på Kolonialen på Vinstra 1. påskedag, har påska vært rolig, forteller fungerende lensmann i Midtdalen, Jon Gaarden.


20-åring gikk berserk

Bråk på utested på Vinstra natt til mandag.

 

- Det har vært ei stille og rolig påske, virkelig bra. De to hendelsene er de eneste vi har hatt hos oss. Tendensen har stort sett vært lik i hele dalen.

Røde Kors og andre har vært i beredskap i påskefjellet, men ingen av oppdragene har vært av slik alvorlighetsgrad at politiet har blitt involvert.

- Tidligere år har påska bydd på utrolig mye jobb, med savnede personer, fyllebråk og lignende. Det fine været i år har nok spilt inn, folk har vært mye utendørs og antakeligvis vært mer slitne på kvelden, sier Gaarden.


70 prosent vekst i antall overnattinger på DNT-hyttene i Rondane i påska

Masse snø og fantastiske skiforhold, lokka mange til fjells i påska. DNT har hatt en oppgang i overnattinger på fem prosent mot fjoråret.