Målrik og fartstfylt fotballkamp på Fåvang

Når unggutta spiller nierfotball, blir det full gass fra avspark.
Nyheter

Og det ble det i kampen mellom Ringebu - Fåvang (R/F) og Fron G16. Det gikk ikke mange sekundene før ballen nesten satt i nota etter et sleivspark fra Frons keeper, men den smøg  seg utenfor stanga.


Ringebu/Fåvang er i rute før seriestart

Samarbeidsklubben Ringebu/Fåvang har tatt grep for å få flere involvert rundt fotballen i bygda. Dette har resultert i et sterkt støtteapparat, og en stor spillerstall.

 

Tremålsledelse

Denne åpningen ble en real vekker for Fronslaget. De la et press på R/F-forsvaret som de umulig kunne stå i mot, samtidig som R/F var rimelig tannløse i angrep. Tre baller hadde Fron satt i nota bak R/F-keeperen da lagene gikk til pause. Innimellom var det tilløp til amper stemning, kjeftbruk og ufine taklinger i første omgang, men en myndig og bestemt dommer satte punktum for dette, og resten av kampen ble "fair play". Hele førsteomgang var dominert av Fron, og vi noterte kun et par halvsjanser for R/F.


Ung speakerdebutant med godt humør

De som var på fotballkamp i Kåja på Vinstra sist helg, fikk høre en ung speaker som liker å prate.

 

Ledet 9-1

Andre omgang åpnet som første med en skikkelig målsjanse nærmest rett fra avspark - og denne gikk i nettet bak R/F-keeperen. Slik fortsatte det med Fron-laget i høygir som enkelt hadde økte ledelsen til hele 0-7 når halve andreomgang var spilt. Da reduserte R/F etter en retur fra Frons keeper. Fron svarte umiddelbart, og når et kvarter av kampen gjensto, hadde de puttet på to mål til og ledet 9-1.


Fansen var samla: Glede, sorg og mye lidenskap under Champions Leauge-finalen

På motsatt side av Anfield Road End ligger Liverpool-fansens hovedtribune, The Kop. Ved Gudbrandsdalsvegen midt i Kvam, ligger Vertshuset Sinclair.

 

Solid R/F-innspurt

Da våknet R/F. I løpet av ti minutter reduserte R/F tre ganger og det var tendenser til panikk i Frons forsvaret når stillingen var 4-9. R/F hadde også flere soleklare målsjanser som de misset med, og rullet mot slutten opp det ene gode angrepet etter det andre. Men på tampen av en fartsfylt fotballkamp fikk Fron ordnet ro i forsvarsrekken og sikret dermed en solid seier.