Politiet mener ungdom generelt har gode holdninger til bilkjøring: – Mer råning og råkjøring før

Svein Morten Laingen har jobba som politi i Midtdalen i 38 år. Han og kollegaene ved kontoret på Vinstra oppfatter at ungdommene i dag har et mer sunt forhold til bilkjøring enn før.

Mindre fart og burning: Svein Morten Laingen kjenner lokalmiljøet i hele Midtdalen godt. Han oppfatter ikke et dårlig mønster i forhold til bilkjøring. Tvert i mot. – Vi opplever at det mye mindre råning nå enn tidligere, sier han. Foto: Tone Sidsel Sanden. 

Det er veldig mye kjekke ungdommer med gode holdninger.

Svein Morten Laingen
Nyheter

Sist helg kjørte ungdommer utfor med bil i øvre Vinstra. I etterkant av Døl og Dur ble det «burna» i høg fart blant folkemengder, som kom ut av kontroll. Denne saken etterforskes av poliiet. I tillegg vil de som følger med i sosiale medier se at flere klager over bråk fra biler som leker seg på parkeringsplasser.