G16-spillerne til Fron rundspilte Vågå

Det ble enveiskjøring, målkalas og sjansesløseri fra start til mål.
Nyheter

Hele ni mål måtte Vågås keeper hente ut av nettmaskene. Men det kunne vært mange flere hadde det ikke vært for Vågås keeper - for han var god han!


Rundt 150 ivrige tilskuere så G16-kamp i Kåja

Fotballkampen mellom Fron og Kvam ble et skikkelig beinhardt lokaloppgjør - fartsfylt og spennende.

 

Satset på offsidefella

Vågå hadde kun elleve spillere til start, og dermed ingen innbyttere. De la seg bakpå allerede fra start av og satset på offsidefella. - Ut, ut ropte Vågås trener, og Fron gikk rett i felle i det ene angrepet etter det andre. Men når de først fikk hull på byllen, og skjønte Vågå-taktikken, så rant målene inn. O-5 sto det til pause, og Frons keeper hadde knapt vært borti ballen.


Solid hjemmeseier på Kvam stadion

G16-spillerne fra Kvam og Heidal ble for sterke for gjestene fra Ringebu og Fåvang.

 

Sjansesløseri i andre omgang

Andre omgang åpnet faktisk med et Vågå-press. De fikk i åpningen av omgangen sitt første skikkelige skudd på mål, og sitt eneste hjørnespark i løpet av hele kampen. Vågås trener fikk blod på tann og ropte upp, upp isteden for ut, ut. Men da åpnet det seg som ei låvedør bak i forsvaret til Vågå, og i løpet av ti minutter scoret Fron to kjappe mål, skjøt to ganger i stanga og bommet to ganger alene med keeper. Resten av omgangen var sjanse på sjanse for Fron, men Vågås gode keeper avverget det meste utenom et mål etter mye klabb og babb, og en rolig og fin markkryper i det lengste hjørnet. Dermed sto det 0-9, som også ble sluttresultatet.