Nytt prosjekt «kobler sammen» innbyggere

Frivilligsentralen i Nord-Fron startet denne uka opp et nytt inkluderingsprosjekt – med mål om å skape en ny møteplass.

Lek: Adam Ibrahim og Aadne Wessel Lindsø er begge snart to år gamle og går i samme barnehage. Nå skal også foreldrene deres bli bedre kjent, gjennom et pilotprosjekt i regi av frivilligsentralen i Nord-Fron.   Foto: Silje Josten Lien

Nyheter

– Det er fint med en arena der en får møte andre. Vi er jo nesten naboer og gutta går i samme barnehage, men likevel har vi ikke fått møttes utenom. Hverdagen er travel og så blir det liksom ikke noe mer.

Kari Finstad napper et vannmelonskall ut av munnen på Aadne (nesten to år), før han løper bort til peisen sammen med jevngamle Adam Ibrahim. Ved siden av diskuterer Ole Petter Lindsø fiskemuligheter med Sozda og Yassin Ibrahim.