Omsider ferdige med anleggsperioden

Etter flere år med byggearbeid kan beboerne på Sundheim endelig kose seg i den nye hagen

Ansatte og brukere ved Sundheim bo- og treningssenter kan ta en velfortjent pust i bakken i den nye hagen.

Hageliv: Denne gjengen rakk en snartur utenom døra på Sundheim før ei regnskur meldte sin ankomst.   Foto: Silje Josten Lien

Nyheter

Det vannes for harde livet utenfor Sundheim bo- og treningssenter på Vinstra. Grasplenen er enn så lenge ikke så mye å skryte av, men grønne tuster har begynt å melde sin ankomst rundt de nyplantede frukttrærne.

Tilgjengelig for alle

Etter flere år med pågående anleggsvirksomhet, begynner området nå å se ut som planlagt. Både ansatte og brukere melder om at det er fint å ha et grøntareal rett utenfor dørene, forteller Hanne Kvamme, virksomhetsleder for institusjonsbaserte tjenester i Nord-Fron kommune.