Ekte countrybryllup på campingen:

De sa JA på Countryfestivalen

- Vi måtte jo gifte oss på stedet der vi traff hverandre, sier de nygifte og spretter champagnen.

De nygifte, Anne Kristin Molteberg og Lars Storø, sa ja til hverandre på countryfestivalen fredag. 

Nyheter

Fredag formiddag var det duka for bryllup inne på festivalcampen på countryfestivalen. For paret Anne Kristin Molteberg og Lars Storø fra Elverum, var det helt naturlig å foreta høgtidelighetene på festivalen på Vinstra.

Jubel for de nygifte! Anne Kristin Molteberg og Lars Storø sa ja til hverandre på countryfestivalen fredag.  Foto: Tone Sidsel Sanden

- Vi møtte hverandre her på countryen for fire år sida. For oss var det det mest naturlige valget også å gifte oss her, forteller de, smilende og fornøyde etter vielsen. Molteberg har vært på festivalen på Vinstra fem år på rad, mens hennes nybakte ektemann har vært på countryen hele ni år på rad.