Litt fotballnostalgi

I disse VM-tider i fotball, så er det vel på sin plass med noen bilder fra den gode, gamle fotballtida i dalen.

Ikke kretslag, men Otta. Muligens 77-utgaven som gikk ubeseiret gjennom serien. Bak: Støve, Soltvedt, Høglien, Ødegård K., Svelstad, Ødegård T., ukjent: kan være Bjarne Johanson, ukjent: vet egentlig navnet, mye med i håndballen på Otta. Foran: Vårhus, Kristiansen, Øien, Rudi, Sletten, ukjent, Enger, Moe. 

Nyheter

Det var den tida da lokalfotballen tok mer plass og ble viet mye større interesse i lokalsamfunnene enn det vi kan se i dag. Store barnekull vokste opp etter krigen, og det ble fostret opp mang en både god og middelmådig fotballsparker rundt omkring.


God dugnadsånd

Ny giv i gamle Øvre Vinstra Vel

I disse dager har beboerne i Øvre Vinstra gjennomført en større dugnad i sitt nærmiljø.

 

Løkkefotballen levde

Det var den tida da løkkefotballen levde omkring i bygdene, og på skoleplassen var det fotballen som dominerte i leken - ikke som i dag med gynger og husker over gummimatter  og EU-godkjent sand så ikke barna skal komme i fare ved å slå seg litt!