Norsk fiskebåt i aksjon mot israelsk blokade av Gaza:

Tidlegare vinstraver truleg arrestert i Israel

Jan Petter Hammervold, tidlegare vinstraver, og 21 andre aktivistar om bord i den norske fiskebåten Kårstein, er truleg arrestert. Båten vart borda av den israelske marinen sundag ettermiddag, melder NRK.
Nyheter

I følge NRK har israelsk marine nå stadfesta at dei har teke kontroll over båten. Båten, som er del av ein internasjonal flåte i ein protestaksjon mot israelsk blokade av Gaza, vart borda i internasjonalt farvatn. Norsk UD har bede Israel gjera greie for grunnlaget for bordinga.

Med på skipet som kokk

Jan Petter Hammervold, som budde fleire år på Vinstra og også var kommunestyremedlem i Nord-Fron, har mønstra på skipet som kokk. Han delte denne meldinga på facebooksida si for fem dagar sidan: