Snipp, snapp snute

Fron jenter 13 var det eneste lokale laget som kom til A-sluttspillet på årets Norway Cup. Etter at laget ble nummer to i sin pulje ble det reisepass i 32-delsfinalen mot Nordstrand.

Til A: Fron jenter 13 var det eneste lokale laget som gikk til a-sluttspillet på Norway Cup. Bak fra venstre:  Ingrid Bjørke, Amalie Plassen-Brandvol, Nikoline Scheie, Saskia Baschong, Carina Riber Bakken, Sara Solberg og Hanna Frikstad-Midtlin. Foran fra venstre:  Ingrid Søberg Torgersen, Åsne Sletten, Vilde Espe Tarud, Emma Eid Korssletten, Helene Sveen Grongstad og Gina Nylund-Skurdal. Liggende foran: Victoria Wistad.  Foto: Rune Helle

Nyheter

Carina Riber Bakken sin scoring ble lagets eneste i en tett, jevn og spennende kamp.

           - Vi hadde ballen mest, men Oslo-laget var farlige på sine kontringer, konstaterte lagleder Monica Solberg.