Øs, pøs prisutdeling

Årets prisutdeling på Gålå ble en seanse i høljende regnvær.

Prisvinner Elisabeth Hoff. 

Nyheter

Men, tross alt, en del publikum trosset været og stilte opp sammen med tidligere gynter og et litt amputert pressekorps. Det ble også holdt ett minutts stillhet for minnes tidligere prisvinner og nå avdøde, Thorvald Stoltenberg.


Fiansminsteren tok turen til Kvam

Finansministeren Siv Jensen er på visitt i dalen, og benyttet anledningen til å besøke to bedrifter i Kvam.

 

Hyllet kollegene

Prisutdeler var Finansminister Siv Jensen som roste sykepleieren og jordmoren Elisabeth Hoff for det arbeidet hun har lagt ned i krigsutsatte områder og som leder for Verdens helsorganisasjon i Syria. Prisvinneren sjøl, kunne fortelle at hun til tider har bedt til gud om å overleve, men først og fremst framhevet hun sine syriske kolleger og det arbeidet de la ned.