Fiansminsteren tok turen til Kvam

Finansministeren Siv Jensen er på visitt i dalen, og benyttet anledningen til å besøke to bedrifter i Kvam.

Celebert besøk må foreviges, Abaris Consulting fikk hele to timer med finansministeren under hennes besøk til Kvam fredag. 

Nyheter

Besøkets er i forbindelse med utdeling av Peer Gynt-prisen på Gålå fredag ettermiddag. Men Finansministeren med følge var på plass på Kvam allerede klokken 12 for å besøke to nabobedrifter – Abaris Consulting og Øyens hjemmebakeri.


Bygger på og ansetter flere i Kvam

It-selskapet Abaris Consulting bygger nye lokaler for tre millioner kroner.

 

Fikk god tid

Finansministeren tok seg god tid. To timer inkludert presentasjon av Abaris, Kvam Il og arrangementet Furusjøen Rundt sto på programmet før det hele ble avrundet med lunch og omvisning i Øyens hjemmebakeri.