For tre år sida svevde Veronica mellom liv og død: - Jeg føler livet mitt er et mirakel

Da Veronica kom inn på Sunnaas to år etter bilulykka, gråt de ansatte da de så henne. Ingen trodde hun skulle komme seg såpass. Ett år senere løper hun Furusjøen Rundt.

Livet i gave: Det har gått tre år sida Veronica Cioba var med i bilulykke som holdt på å koste henne livet. - Jeg håper å kunne inspirere andre til å tenke at alt kan gå, bare en står på nok, sier hun.   Foto: Tone Sidsel Sanden

Og her kom hun inn gående, og veldig godt fungerende. Da rant tårene på dem som hadde trent henne.

Gunn Næprud
Nyheter

Veronica Cioba står på startstreken. Det kiler i magen. Dette har vært et mål lenge. Ved sida av seg har hun venninna Janne Moen. Sammen med noen hundrede andre legger hun ut på en åtte kilometer lang tur i ulent terreng. Hun løper for det meste, men innrømmer å ha gått litt innimellom. Undervegs er Janne en stor motivator. Midt i løypa møter Veronica overaskende på fysioterapeuten sin gjennom to år.