Lovende start på skiskytterkarrieren

Emil nærmer seg de beste

Emil Nyeng ble nummer 15 både på sprinten og fellesstarten under norgesmesterskapet i rulleskiskyting. Og det uten å ha fullklaff noen av dagene.

Mot formen: Emil Nyeng fra Ringebu og Team Mesterbakeren har hatt en bra oppkjøring i sin første sesong som skiskytter. Nyeng, som går for Vingorm IL, regner med å bygge seg sakte men sikkert opp mot toppen. Foto: Svein Halvor Moe.  Foto: Svein Halvor Moe

Jeg har nok vært litt preget av at det er helt andre ritualer før start i skiskyting.

Emil Nyeng
Nyheter

– Det er positivt at jeg er med og kjemper om topp ti-plasseringer uten å være i nærheten av toppformen. Jeg føler selv at jeg har mye å gå på. Da  jeg var i aksjon i norgesmesterskapet gikk jeg et bra testrenn på Lillehammer. Jeg hadde en mye bedre følelse i det rennet enn jeg hadde i NM. Formpila har svingt en god del etter at jeg kom heim fra et 17 dager langt høydeopphold i Frankrike. Det bruker å gjøre det etter man har vært i høyden, sier Emil.