Bentes åpenhet om kreften har skapt stort engasjement på skolen: Danner "Team Bente" på Rosa sløyfe-aksjonen

Da lærer Bente Fiplingdal Solheim fikk kreft, valgte hun å være åpen overfor kolleger og elever. Det har gjort inntrykk og fått kolleger til å engasjere seg.

Løper: F.v.: Øystein Lillesandbu, May Kristin Ovrum, Åse Holten, Anne Lise Haadem, Bente F. Solheim, Henriette Hansen, Hege Meldal og Hege Bjørkli er klare for Rosa Sløyfe-løpet 10. oktober.  Foto: Tone Sidsel Sanden

Dette ville vi gjøre for Bente og kreftsaken.

Henriette Sletten
Nyheter

Elevene i 10B ved Vinstra ungdomsskole forsyner seg av fatet med velduftende kanelsnurrer, da Bente går rundt og serverer fra fat. Hun er nemlig innom på skolebesøk, og bakverket hun var oppe klokka fem for å ordne, faller sjølsagt i smak.