Takk og farvel til Furulund Stadion i Sorperoa

Nå rives det gamle klubbhuset og garderobene til Vestsida fotballklubb i Sorperoa.

En gravemaskin river det gamle klubbhuset til Vestsida fotballklubb. 

Jan Ivar Hagen fra Kvikne tok den siste runden med finklipping av banen da den ble stengt. Da med traktor og rundballpresse istedenfor grasklipper med oppsamler. 

Nyheter

Dermed er det et endelig takk, farvel og sluttstrek for Furulund Stadion som fotballarena for Vestsida fotballklubb. En epoke er over, og fotballbane og klubbhus må vike plass for storbutikken "Biltema".


Jubileumskamp i Sorperoa

Vestsida fotballklubb feiret 40 år med jubileumskamp for veteranene.

 

Litt historikk

Fotballklubben Vestsida ble etablert i 1977 og feiret i fjor 40-årsjubileum. Klubben har ikke lenger eget seniorlag for damer og herrer, men er med i samarbeidslaget Fron Fotball for spillere over 16 år. 120 aktive spillere er med i fotballklubbens yngre avdelinger. I fjor ble lagets nye kunstgrasbane offisielt åpnet som erstatningsbane for Furulund.


Ber Nord-Fron kommune om meir friareal

- Vestsida-banen bør få vera grøn

Det meiner Utvalet for menneske med nedsett funksjonsevne i Nord-Fron. Dei meiner fotballbanen i Lomoen må bevarast som friareal.

 

Ny kunstgrasbane

I fjor høst arrangerte klubben jubilumesfest og en fotballkamp med  «pensjonerte» seniorspillere, og det det hele ble avsluttet med en mimrefest i Ruste Bygdahus. Ny fotballbane og nytt klubbhus for Vestsida fotballklubb er bygd lengre inne i Sorperoa - Eidsand Stadion er navnet på den.