Nord-Fron kommune utsetter framleggelse av neste års budsjett

I lys av den tragiske hendelsen på Vinstra, velger både private og offentlige institusjoner å utsette arrangement og møter

Adminsitrasjonen i Nord-Fron har jobbet sent og tidlig med budsjettarbeidet. Nå utsettes framleggelsen. 

Nyheter

Nord-Fron kommune har meldt at de utsetter den planlagte kulturkvelden til etter nyttår. Kolonialen pub på Vinstra holder åpent, men utsetter lørdagens avskjedskonsert med bandet VON fra Heidal. Nå følger flere etter.


Ordfører og prest: - Det er viktig å samles også i en vond tid

Nord-Frons ordfører utsetter kommunens planlagte kulturkveld, men ber andre arrangører ta sine egne valg i dagene framover.

 

Utsetter budsjettframlegg

Førstkommende mandag skulle fomannskapet i Nord-Fron bli presentert kommunens budsjett for neste år og kommende økonomiplan. Et budsjett med mange kutt, og som det er knyttet stor spenning til. Administrasjonen har jobbet både sent og tidlig for å sy sammen dette budsjettframlegget. Nå informerer kommunen om at de utsetter formannskapsmøtet.

- I lys av den tragiske hendelsen blir møtet mandag 5. november utsett, informerer kommunen som vil komme med ny møtedato senere.


Åpner døra for ungdommene

Ungdomsklubben på Vinstra holder åpent for de som ønsker et sted å være eller noen å snakke med torsdag kveld.

 

Trekker lag

I helga arrangeres Ottacup for jenter og gutter i klassen 16 år. Fotball-lag fra Kvam og Vinstra var påmeldt. Vinstra har trekt sitt lag. Kvam-spillerne deltar, men spiller med sørgebånd under turneringen. Neste helg skulle visesangarrangementet "For hatten" arrangeres hos Ødegården Bakeri i Nedregate på Vinstra, men også det arrangementet er utsett, informerer primus motor bak arrangementet, Øyvind Sund.