Spiller med sørgebånd under helgas Otta-cup

Kvam G16 stiller med lag på helgas fotballcup. De spiller med sørgebånd og vil holde ett minutts stilhet før kampene.

Kvams G16 lag som ble seriemestere i sin avdeling.  Foto: Anne Hagen Krok

Nyheter

Med bakgrunn i det tragiske knivdrapet onsdag, valgte Fron G16 å trekke laget til Otta-cup, mens Kvam G16 har valgt å spille. De vil spille kampene med sørgebind og ett minutts stillhet.


- Alt av reaksjoner på ekstreme hendelser er normalt

Knivdrapet på Vinstra etterlater mange spørsmål og vonde tanker. Psykolog Karin Boson har flere råd til voksne om hvordan de kan møte spørsmål fra barn og unge.

 

I tråd med kommunens anbefaling

Laget har avholdt et spiller- og foreldremøte og har i felles samråd bestemt å stille med et lag i helgens cup på Otta. I tråd med kommunens anbefaling om at en del arrangement der folk samles, kan være til det gode så folk slipper å være alene.

- Dette er i tråd med kommunens anbefaling om å forsøke og la aktiviteter gå som normalt, men at det tas vurdering av hensyn til ungdommene og hva som er passende i en vanskelig og krevende situasjon som berører oss alle, skriver Kvam IL på sin hjemmeside.

Kvam/Heidals fotballgutter vil avholde ett minutts stillhet før kamstart, noe som er bekreftet av arrangør Otta Idrettslag. Et samlet Kvam idrettslag sender sin kondolanse til familie, venner og alle de berørte.