Knivdrapet på Vinstra

Sikta 16-åring foreløpig ikke formelt avhørt

Etterforskinga av drapssaken på Vinstra har pågått siden 31. oktober og politiet ønsker ikke å si når videre avhør vil skje. Den sikta 16-åringen har foreløpig gitt det politiet kaller en fri forklaring.

Avhør: Den sikta 16-åringen vil bli avhørt når saken krever det, sier påtaleansvarlig i saken, Stine Rigmor Grimstad.   Foto: Tor Larsen

Nyheter

I følge utsagn i politiets pressekonferanse fredag, har de en klar forståelse av hvordan hendelsesforløpet har vært. Dette klargjorde lensmann Jon Gaarden i en video som ble formidla til mediene lørdag. Først i uka har den sikta ennå ikke vært avhørt formelt.

- Klart hendelsesforløp

- Vi veit hva som skjedde på åstedet, og vi har kontroll på alle som var tilstede, understreker Gaarden i videoen, der han og ordfører Rune Støstad oppfordrer lokalmilljøet til å være varsom med hva en sier og formidler videre.